Product from Adobe

Sabtu, Januari 10

Judul terbaik bagi Air Mata Hati??!


Assalamualaikum semua dan selamat pagi,

Pada pagi ini, sebaik sahaja Lea buka mata n selepas solat Subuh habit Lea adalah untuk menjenguk ke kotak email Lea dahulu. Hari ini, sebaik sahaja kotak email dibuka, Lea menerima satu email daripada syarikat penerbitan supaya Lea cuba untuk menyediakan 5 cadangan judul terbaik bagi cerita Air Mata Hati.

Oleh itu, Lea ingin berkongsi bersama kawan-kawan semua detik ini. Marilah kita sama-sama memberi cadangan judul bagi cerita ini atau dalam erti kata lain, Lea berharap agar kawan-kawan sekalian dapat membantu Lea untuk memilih 5 cadangan judul terbaik bagi cerita ini untuk dihantar kepada syarikat penerbitan.

Sokongan dan bantuan yang kawan-kawan berikan amatlah hargai.
Sekian.

Ikhlas;
~LeaQistina

20 komen yang diterima:

~~Lolipop~~ on 10 Januari 2009 8:05 PTG berkata...

judul AMH tu x sedap ke???
i've no idea la sis...

huhuhuhu...

nati loli ader idea loli habaq kat lea ek....

misz nana on 11 Januari 2009 6:41 PG berkata...

sy klu bab2 bg cadangan ni kureng sket.. hehehe..

Cinta Antara Kita..
tetiba ayat tu melintas kat pale ni..
tp rs cam x bleh blah je tajuk tu..
main hentam keromo je.. hahaha..
tu je la yg mampu sy cadangkan.. hee..

misz nana on 11 Januari 2009 7:27 PG berkata...

erkk.. bila g teratakian, baru perasan tajuk yg sy bagi tu sama ngan salah satu tajuk cite yg ada kat situ.. adoii..

kira x valid la tajuk tu ek.. hehehe..

LeaQistina on 11 Januari 2009 9:34 PG berkata...

hmm.. xpe2.. nnti kita fikirkan lagi apa tajuk yg sesuai.. tp pd lea tajuk ni mcm ok je... so kita cari lagi empatlah ek.. hehe..

Cadangan:

1) Air Mata Hati

2) ...

3) ...

4) ...

5) ...

misz nana on 11 Januari 2009 12:56 PTG berkata...

tu la.. rasanya tajuk yg sedia ada ni pun dah ok dah..

tp ye la.. dah pihak penerbitan mintak 5 tajuk, kena la kasi kan?

nampaknya kena bertapa kat gua untuk cari tajuk cite ni.. hahaha..

nanti klu ada idea, insyaAllah akan dinyatakan kat sini.. [tp rasanya cam xde je.. hehehe..]

LeaQistina on 11 Januari 2009 12:59 PTG berkata...

adoi la cik nana sorang ni.. wahaha.. ada2 je dia.. sabo jelah ek.. :D

misz nana on 11 Januari 2009 6:24 PTG berkata...

Setulus Kasih
Kesaktian Cinta [pe yg saktinya? hahaha..]
Cintaku Hanya Untukmu
Cahaya Cinta [ekk??]

tu je la yg sy dapat pas bertapa kat beberapa gua td..
tu nasib bek idea dtg.. klu x dtg2 gak, x balik la sy gamaknya..
[sekadar dongengan semata.. hahaha..]

LeaQistina on 11 Januari 2009 6:42 PTG berkata...

wahaha.. nsb2.. klu tak hilang cikgu BM lea.. erm.. gi gua xjumpa harta karun ahmad albab yang punya ke? hehe..

mcm best gak idea nana tu.. hurm.. payah rupanya ek nak cari tajuk ni.. lea pun masih lg sedang berfikir2..

cuma dapat dua ni je.. tu pun mcm xbpe nk ok rasanya..

Seikhlas kasih

Hadirlah sayangku

hurm..

misz nana on 11 Januari 2009 8:14 PTG berkata...

lebih drp harta karun ahmad albab sy jumpa.. xnak bagitau sebenarnya.. takut akak mintak.. hahaha..

idea akak tu pun best gak tu..
hmm.. bila dorang nak minta tajuk2 tu sume?
klu lambat lagi, dun wori.. leh pk lg tu..

LeaQistina on 12 Januari 2009 10:51 PG berkata...

erm.. xde due date yg dia bg pd akak hr tu.. so ok lg.. ada masa lagi untuk kita terus memikirkannya..

thanx..

Tanpa Nama berkata...

klu penerbit tak nak tajuk air mata hati, bagi air mata matahir la pulok. hehehehe. lawak jer. nnt kami pakat duk pikiaq yer, dun wori

-tni-

LeaQistina on 12 Januari 2009 11:34 PG berkata...

Air Mata Matahir tni? wahaha.. menarik2.. tp takut nnti org ingat tu novel jenaka lak.. wahah.. ceria je bunyi..

erm.. stakat ni, ini judul yg telah dicadangkan oleh nana dan kengkawan yang lain..

Air Mata Hati
Setulus Kasih
Kesaktian Cinta
Cinta Hanya Untukmu
Cahaya Cinta
Seikhlas Kasih
Hadirlah Sayangku
Air Mata Matahir [hehe3x..]

erm.. lea nak add up new one..

Cinta Di Akhir Garisan [tp mcm panjang sgt je bnyi.. hurm..]

apa pun.. thanx ek, nana,tni n smua yg memberikan sokongan.. ;)

husz_nie on 12 Januari 2009 3:31 PTG berkata...

Racun Cinta..

just cadangan.. sebab byk ranjau danonak duri yg Fakrul & Ezani tempuh dr mula kawen... dan org len sedap2 je nak rosakkan hub diorang..

LeaQistina on 12 Januari 2009 3:35 PTG berkata...

wah!! best2.. unik je bunyinya..

Racun Cinta..

menariks!!

thanx husz_nie

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum wr.wb lea nak ikut jugak bagi tajuk untuk air mata hati....kan tajuk lagu ego
1. SALAHKAH AKU MENCINTAI MU
2. MERINDUKAN DIRI MU

ATAU SALAH KAH AKU JIKA MEMILIKI DIRI MU

LeaQistina on 15 Januari 2009 3:20 PTG berkata...

wah.. dah banyak dh koleksi nama2 utk AMH ni.. hurm.. thanx pada semua.. lea pun masih lg memikirkan mengenainya..

hehe..semua orang letak tajuk lagu kan? Lea terpikat dengan satu tajuk lagu ni.. first time lea dengar tajuk dia macam best..

KEKASIH YANG TAK DIANGGAP..

nnti bila dh agak2 banyak senarai tajuk ni.. kita wat poll ek.. kita undi ramai2.. tajuk pe yg best.. :)

Tanpa Nama berkata...

sokong je pe tajuk dia...asal cita dia best..
ngee~

Qalis Darwisya on 26 Mac 2009 10:26 PG berkata...

ermm...apa kata..

1. OBSESI - coz ayul orgnye nmpk vry obses on their lov, sme jgk mcm jamilah, serupa dgn taufik n hanna pn termsk' sowi jus an idea...

2. AIR MATA HATI ' sweet je...tjuk de'

no idea... hehehe

fisa berkata...

racun cinta 2 mcm ssuai je...hehe...nk bg idea,xde idea yg t'curah wt msa ni...tp klu utk vote,anytime...hehe....

amirah PAtOSA on 12 Jun 2009 2:50 PG berkata...

skali Lea bg tajuk pada karya Lea,sampai bila2 itulah tajuknya..lgpon xde pape masalah dgn 'Air Mata Hati' tu..it's okay what..^^

p/s:terpulang kepada pemilik..

Peraduan Saya Mahu Hadiah PTS

Belajar Buat Ebook. Jual sendiri karya anda. Klik sini.

Mentor Jutawan. Klik sini.

Belajar Bermain Gitar Cara Pantas. Klik sini.

Kuasai Bahasa Inggeris dengan Mudah. Klik sini.

 

Laman Karya

Kalam Coretan Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino